14-03-07

minder goed, maar LEUK !!

Opnieuw kunnen lopen vandaag. Moeten lopen. Was suf en uitgeput voor ik ging, waardoor ik het ook uitstelde. Nu oppietoppie. Running, the best drug a man can get.

Vandaag heb ik, in tegenstelling tot eergisteren met de foodpod en hartslagmeter gelopen. Ik heb niet veel gelopen omdat ik niet wil forceren en omdat het vandaag wat moeilijker ging: 4x2 minuten, 3x3 minuten en 2x1 minuut cooling down (telkens met 1 minuut rust tussendoor). Samen dus 19 minuten. Niet zoveel, maar dat doet er echt niet toe. Momenteel geniet ik vooral dat ik weer überhaupt kan lopen.

Misschien ging het vandaag ook wat moeilijker omdat er blijkbaar erg veel stofdeeltjes in de lucht zitten. Vandaar een primeur: 90 op de autostrades rond Gent, Brussel en Antwerpen. Ik ben al sinds ik kind ben gevoelig aan stofdeeltjes en ozon in de lucht.

 

Gegevens van vandaag: maximum hartslag: 169, gemiddelde 153, gemiddelde snelheid 9,4 (tamelijk op het gemak dus), maximum 14,5 (was op het einde, dus da's goed, vooral omdat ik het gelopen heb zonder het te beseffen, was niet dat ik nog eens wou versnellen), 381 calorieën in totaal verbruikt, 3,26 km gelopen.

 

Let's roll on...

 

Song of the day: Gabriel Rios, Broadday light (vandaag de cd gekocht in Media Markt en het was de perfecte soundtrack op deze zonnige dag)

19:48 Gepost door in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) | Tags: lopen, gegevens, song of the day |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.