12-03-07

Here comes the summer sun...

... en met die summer sun van vandaag (19°C) was het blessureleed ook eindelijk genoeg onder controle om nog eens te kunnen gaan lopen. Ik heb erg veel werk (examens opstellen) en wou de microbe eerst nog bedwingen, maar het is (gelukkig!) niet gelukt.

 

Voor de eerste keer in lange tijd nog eens kunnen lopen dus. Ik ben gewoon vertrokken zonder echt plan, behalve dan om niet te forceren. Het ging behoorlijk vlot na zo'n lange tijd. Ik heb 7x2 minuten gelopen (met telkens een minuut recuperatie tussendoor), dan 6 minuten aan een stuk, 1 minuut rust en dan 3x1 minuut (cooling down). Alles samen toch goed voor 23 minuten, wat gezien de omstandigheden een groot succes is.

 

Verder ook alleen maar goei nieuws: ik heb vanmiddag van Ruth twee mooie rozen gekregen, ik heb vandaag ontdekt dat A.F.Th. Van der Heijden, mijn lievelingsschrijver, een nieuw boek heeft uitgebracht van maar liefst 1051 bladzijden (getiteld "Het Schervengericht") en vooral: die heerlijke zon vandaag! (Ruth was ook bijzonder inspirerend in haar enthousiasme over het weer, thanx for being you)

 

Woensdag wil ik de tweede keer gaan lopen.

 

Song of the day: Are you the one (that I've been waiting for)? van Nick Cave and the Bad Seeds (voor mij het beste van de vele uitstekende Cave-songs)

19:47 Gepost door in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) | Tags: lopen, ruth, song of the day |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.