20-01-07

Rust

Vannacht heb ik echt rust gehad... 8 uur geslapen. Ik kan me de tijd niet herinneren dat ik zo uitgerust was. Een beetje gezweet in het begin, maar met een dunner donsdekentje ging het uitstekend om de reis aan te vatten naar dromenland.

 

Vanavond ging ik op weg naar enkele collega's in de Rococo in het Patershol. Ik had er een tamelijk lange dag opzitten, en ik wou er snel zijn, zodat ik het toch niet kon laten om even te lopen... Met de nadruk op 'even', want al onmiddellijk voelde ik dat die scheenbenen toch nog niet volledig in orde zijn. Dammit... ik heb zoveel zin. Nu ja, zo weet ik weer dat ik niet mag forceren.

 

Morgen dus voetballen. Ik heb er alweer erg veel zin in, ondanks het feit dat het het lopen misschien niet bevordert. Het bloed kruipt nu eenmaal waar het niet gaan kan.

Ik moet dringend (tijdens de solden!) eens gaan kijken in Destelbergen in de winkel die Kristof VL me heeft aangeraden voor loopschoenen, VO2. Morgen misschien, als ik op tijd ben na het voetbal.

 

Song of the day: My heroics, part 1 van Absynthe Minded (hier in de live-versie van in de Laatste show)

 

 

02:00 Gepost door in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) | Tags: song of the day, vo2, lopen, rust |  Facebook |

Commentaren

hoi net je blog ontdekt, moet er nog veel op lezen maar wat me al opviel is dat je vrouw blijkbaar een naamgenootje is van mij en da kom ik eigenlijk niet veel tegen! Tot de volgende!

Gepost door: Ruthje | 20-01-07

Ambitieus Kristof, ik heb net even je nachtartikeltje van onlangs gelezen waarin je je ambitieuze loopplannen bekend maakt. Vergeet niet dat langzaam opbouwen en geregeld rust/hersteldagen en niks forceren de sleutel zijn tot blessurevrij blijven. Loop jezelf niet in de prak, want blessureherstel vraagt veel tijd. Succes!

Gepost door: AnnAlice | 21-01-07

De commentaren zijn gesloten.