18-01-07

Moeilijk...

Er zijn mensen die zeggen dat lopen moeilijk is... Zij dwalen. Moeilijk is momenteel vooral niet lopen. Het is de eerste dag dat ik volledig pijnvrij ben, en ik heb zoveel zin. Maar mijn verstand zegt dat ik beter nog wat wacht. Een weekje.

 

Er was vandaag overigens opnieuw een storm, met fenomenale windstoten. Toch had ik daardoor juist zin om te gaan lopen. Wat doet er meer deugd om de beslommeringen van het dagelijkse leven te vergeten dan eens goed uit te waaien?

 

Zoals al gezegd: Ruth is goed bezig. Na drie dagen van ziekte is ze vandaag al weer gaan lopen (met een muts om niet opnieuw ziek te worden). Ik ben blij dat ze het zo leuk vindt, en tegelijk ook wel trots op haar.

 

Als ik weer begin te lopen, zal het waarschijnlijk op een donderdag zijn. Ideale recuperatie na de badminton, en toch niet de dag voor het voetbal. Vandaar ook dat ik me zo moest inhouden vandaag.

 

Morgen is er alweer oudercontact op school, dus dan zal de verleiding niet zo groot zijn. Zaterdag spelen we dan met de Filosoof op Kerkbrugge. Om half twee al, wat betekent dat ik vroeger zal moeten stoppen met mijn metselles. Ik hoop dat Herman (mijn leraar) het niet al te erg vindt...

 

Zoals je misschien al gezien hebt, heb ik nu al mijn vorige posts van blogspot overgeplaatst naar hier. Je hebt hier meer mogelijkheden en the look is ook mooier.

 

Song of the day: Ruby door Kaiser Chiefs (zo aanstekelijk !)

Commentaren

"De Filosoof"! Kan iemand een betere naam verzinnen voor een voetbalploeg waar jij in de goal staat? Wat het lopen betreft: geduld is een schone deugd. Een weekje extra looprust en alle scheenbeenblessures zijn voorbij. Volhouden!
PS: Bedankt voor je tip.

Gepost door: Kristof (die andere) | 18-01-07

hallo Kristof,
als groentje in zowel blog- als loopwereld kwam ik op jouw blog terecht. Ik zag dat jij hier ook je eerste stapjes zet. Knappe blog alleszins... gezien ik niet zo'n computerwonder ben is het nog 'n beetje zoeken om die van mij leuk te maken. Mijn motivatie is dezelfde als die van jou - nu nog wachten op de aanmoedigingen van andere bloggers! Veel succes met het lopen!! Ik ga voor de 10km :-) Groetjes, k

Gepost door: katrien | 19-01-07

De commentaren zijn gesloten.